GRUPPEN

EN FAMILIEEJET VIRKSOMHED


Skabt med et ønske om, at drive en økonomisk sund organisation, der sætter positive aftryk hos både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Grønsedt Technology er en privat familieejet virksomhed med rødder i Danmark. Vi er specialister i produkter i rustfri stål og aluminium og tilbyder både masse-producerede produkter til byggeindustrien via GTBUILD samt mindre serier og kundetilpassede produkter til en bred vifte af brancher via GTINDUSTRY.

Fælles for produkterne er vores fokus på høj kvalitet kombineret med omkostningsbevidst tilgang.

Vi er repræsenteret i både Europa, Asien og Mellemøsten – herunder med egne fabrikker, centrallager og distributionscenter i Kina – og leverer produkter til kunder i hele verden.

I Grønsedt Technology har vi valgt at følge en konservativ vækstmodel uden eksterne lån, garantier eller kapitalfonde. Vi tror på, at vores konservative finansiering model og kontrollerede investeringer giver en stabil og langsigtet virksomhedsudvikling. Vi sætter tæring efter næring og går forsigtigt til værks med vækst og risici, bl.a. fordi ansvaret for arbejdspladser og jobsikkerhed for medarbejderne har stor betydning for os, nu og i fremtiden.

Grønsedt Technology ønsker at opbygge en solid virksomhed, der ikke bare er baseret på vores gode produkter, men også vores gode finansielle stabilitet. Vi håber, at Du vil sœtte pris på sådanne vœrdier i en god solid virksomhed, som medarbejder, som kunde eller som vores partner.

Besøg vores web gronsedt.com