Kvalitetsstyring

Et kvalitetsledelsessystem skaber overblik over virksomhedens arbejds- og forretningsgange. Det er et effektivt styringsinstrument til at overvåge og korrigere virksomhedens handlinger.

Vores kvalitetsledelsessystem giver os klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering, så vores organisation har et anerkendt og grundlæggende styringsværktøj.

ISO 9001 er for mange et synonym med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kundedialog. Vi har derfor valgt at certificere vores fabrikker efter disse principper. Ligeledes har vi valgt at bruge SGS som er et af de mest anerkendte firmaer for vores certificering og audit.

Du kan her læse mere om det firma, vi bruger til audit af vores fabrikker:
Tryk på link:   SGS - Danmark

Et kvalitetsledelsessystem går hånd i hånd med andre systemer, i vores virksomhed. Fx total kvalitetsstyring, kvalitetsprismodeller, LEAN, , business process reengineering og activity based costing.

Har du brug for en kopi af vores ISO certifikater for vores fabrikker, så skriv endeligt til vores kontor her i Danmark.

Vi er ligeledes altid glade for et besøg på vores fabrikker, så du som kunde selv kan se hvor organiserede og prisbevidste vi er.